ja-ik-wil-trouwen-groot

Oprecht, puur. Geen moelijke dingen, geen stress.
“Don’t worry be happy”.

Dat is waar Paviljoen Sout voor staat! Juist ook als het gaat om uw bruiloft; deze moet compleet naar uw wensen zijn, zonder zorgen in een setting van het, unieke, ongedwonge strandsfeertje dat Wjik aan Zee te bieden heeft..

Een echt Wijk aan Zee’se strandtent..

Als wij onze gasten vragen wat ze nu zo fijn vinden aan onze locatie, is het antwoord 9 van de 10 keer; “Jullie zijn nog een echt athendtieke strandtent”. Want ondanks dat wij een modernere uitstraling dan weleer bieden, proeft u aan alles het authentieke strandleven.

Ja, als u uw bruiloft bij Sout viert, heeft u ’s avonds zand in uw schoenen. Maar wat u hiervoor terug krijgt is een onvergetelijke bruiloft op het best bewaarde stukje strand van Nederland!

Klein maar fijn..

Vergeleken met onze collega-paviljoens uit Wijk aan Zee zijn wij met een gasten aantal van 50 tot 150 personen zeker niet de grootste locatie voor bruiloften. Daar licht echter wel gelijk onze kracht; een knusse setting die u in zijn volledigheid af kunt huren!

trouwen-2

trouwen-1

Alles is mogelijk..

Ondanks dat we een autenthiek paviljoen zijn en niet de allergrootste, kunnen wij u wel in al uw wensen voorzien. Werkelijk geen enkel verzoek die wij reeds hebben mogen ontvangen is te gek gebleken;

Met een ronkende moter uw gasten op het terras tegemoet rijden? Naar het “strandaltaar” geleid worden door een doedelzakspeler? Aankomen scheuren in een strandbuggy? Zo maar wat voorbeelden die wij reeds met veel plezier hebben mogen verzorgen!

Correcte- en snelle correspondentie..

Ondanks onze zorgeloze sfeer, vinden wij het als team wel van groot belang dat ieder bruidspaar met alle vragen, opmerkingen en suggesties kan terugvallen op onze “wedding/ event planner”. Zodoende hebben wij een “backoffice team” tijdens kantooruren zodat u altijd een aanspreekpunt heeft, maar waar ook uw ceremoniemeester terecht kan.

Op de grote dag zelf wilt u natuurlijk ook op iemand kunnen terugvallen. Zodoende wordt u al op voorhand aan een van onze leidinggevende die op uw bruiloft ook aanwezig zal zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een kennismakingsgesprek bij Paviljoen Sout neem dat contact met ons op.

contact-blauw

Nalezen?

Wilt u de mogelijkheden die er zijn nog even rustig nalezen, download dan de arrangementen- en prijzen.

Nieuwsgierig?

Bekijk hoe andere stellen u voor gingen op onze foto impressie.

impressie-blauw

We zijnk ook te vinden op The Perfect Wedding

alert-info

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!